fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Cartea vietii”, de Deborah Harkness [Editura Litera, 2015]

cartea_vietiiRecent, Editura Litera a publicat “Cartea vietii”, de Deborah Harkness, continuarea bestsellerurilor “Cartea pierdută a vrăjitoarelor” şi “Şcoala nopţii”.

  • Data aparitiei: 19.06.2015
  • Tip coperta: Cartonată
  • Format: 137 x 207
  • Nr. pagini: 529
  • ISBN: 978-606-741-763-0
  • Cumpara cartea de aici

Despre carte:

Proaspăt întorşi din călătoria în timp ce i-a purtat până în Anglia anilor 1590, Diana Bishop şi Matthew Clairmont sunt așteptați de vechi prieteni, dar şi de noi ameninţări. Vestea că Diana urmează să nască gemeni este primită cu entuziasm, dar şi cu îngrijorare. În timp ce Diana trebuie să-şi apere poziţia în mijlocul complicatului neam de Clairmont, păstrând totodată secretul asupra adevăratei naturi a puterilor ei, Matthew îşi vede propriile taine scoase la lumină atunci când Benjamin, fiul pe care îl credea pierdut, revine în viaţa lui cu gânduri negre şi o puternică dorinţă de răzbunare.

Singura cale de a-şi ocroti familia şi prietenii rămâne reîntregirea misteriosului manuscris Ashmole 782 şi descifrarea conţinutului său. Strângând în jurul lor vampiri, vrăjitoare, demoni şi chiar oameni, Diana și Matthew se lasă conduşi de scrierile străvechi, dar şi de ştiinţa modernă, într-o palpitantă aventură a cunoaşterii la capătul căreia vor afla cine sunt cu adevărat.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Provocarea dragostei" de Lorraine Heath

Next Article

"Intors pe dos" - povestea filmului si carte de jocuri si activitati

Related Posts

Total
0
Share