fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti, brose martisor si Cd-uri. Inserturile de astazi

libertatea-pentru-femei-romania-insert-nr-8-2014Buna ziua! Astazi, 28 februarie, in chioscurile de ziare gasim revistele ce ne intereseaza alaturi de carti! Va invitam sa va beti cafeaua alaturi de noi citind despre ceea ce doriti sa cumparati.

Libertatea pentru femei” iti ofera o noua carte din “colectia carti romantice”: “Gaseste-ti visul” de Nora Roberts, ultima carte din trilogia “Visurilor”. Alaturi de aceasta carte veti putea descoperi in “Libertatea pentru femei” si care sunt cele patru masti pentru tenul uscat, ce simbolizeaza martisorul, cum ne putem trata cu antibiotice naturale si desigur, cunoscutul concurs, “Poveste de viata” in care aveti sansa sa castigati 200 de ron.

Click pentru femei” vine alaturi de o brosa-martisor la alegere si ne provoaca sa citim despre dieta vegetariana, sa descoperim ce spun degetele despre barbati, opt retete de colectie, un concurs in care puteti castiga 200 ron in urma povestii tale.

Revista “Avantaje” apare la schioscurile de ziare cu un CD: “Spor cu Florentina”. In acelasi timp, aduce informatii despre cadourile de martisor, simptomenele pe care nu trebuie sa le ignoram si cum sa iti revigorezi casnicia cu o seara in doi.

O zi frumoasa!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Întâlnirea care va schimba totul (recenzie la cartea "Joia dulce", de John Steinbeck)

Next Article

Noi reviste la chioscuri. Astazi, 28.02.2014

Related Posts

Total
0
Share