fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Al doilea pas: Seductia” de Mary Balogh

al-doilea-pas-seductiaDe vineri, 1 mai, revista Libertatea pentru femei ne rasfata cu romanul “Al doilea pas: Seductia” de Mary Balogh, un nou volum al colectiei “Carti romantice”.

Acest roman face parte din seria Huxtable din care a mai aparut “Primul pas: Casatoria” in luna martie si poate fi achizitionat de la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 9,99 lei.

Descrierea cartii:

După o noapte de chef ocazionată de împlinirea vârstei de douăzeci și cinci de ani, Jasper Finely, baronul de Montford, îşi pune în joc reputaţia de bărbat fatal al Londrei pentru o femeie. Pariul făcut cu prietenii lui este să o seducă pe superba şi inocenta Katherine Huxtable în maximum două săptămâni. Dar în ultima clipă, Jasper descoperă că lucrurile nu decurg conform planului, așa că hotărăște să pună un pariu cu sine însuși – unul pe care își dorește cu ardoare să-l câștige.
Pentru Katherine, care deja se simte foarte atrasă de el, provocarea lui Jasper e greu de refuzat: el, cel mai irezistibil crai al Londrei, o să o convingă să se îndrăgostească. Însă când Jasper ridică brusc miza, Katherine ştie că ar trebui să refuze să continue acest joc periculos. Dar confruntată cu izbucnirea unui scandal şi cu riscul de a rămâne cu reputaţia pătată, ea acceptă, plină de îndoieli, să îi devină soţie. Abia acum, când pasiunea izbucnește nestăpânită, lecția de seducție poate începe cu adevărat. Iar de data aceasta premiul cel mare este chiar inima lor…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment
  1. Am cumparat ambele volume. Am foarte multe carti din aceasta colectie, o recomand e de nota 10!

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Povara loialitatii. Adevarata iubire a lui Richard al III-lea" de Elizabeth Ashworth

Next Article

Carti cu Libertatea: "O propunere scandaloasa" de Ashlyn Macnamara

Related Posts

Total
0
Share