fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: Amintirea unui sarut, de Sandra Brown

Amintirea unui sarutAstazi, 25 noiembrie, ne putem delecta cu romanul Amintirea unui sarut de Sandra Brown un nou volum al colectiei “Carti romantice” pe care il putem cumpara de la orice punct de difuzare a presei la pretul de 9.99 lei.

Descrierea cartii Amintirea unui sarut

Ambițioasă și inteligentă, Shelley Browning nu se lasă doborâtă de divorțul recent încheiat și hotărăște să-și reia studiile universitare. Spre uimirea și stânjeneala ei, titularul cursului de științe politice nu e altul decât Grant Chapman, fostul ei profesor din liceu și bărbatul care i-a oferit, în urmă cu zece ani, un sărut tulburător, un sărut pe care l-a păstrat în suflet ca pe o amintire de preț.

După un deceniu, o relație între ei nu mai este tabu, însă rămâne la limita respectabilității. În sufletul lui Shelley se dă o bătălie aprigă între dorința copleșitoare de a fi împreună cu seducătorul Grant și teama că acesta și-ar putea pierde catedra încălcând morala strictă a instituției universitare.

În perioada petrecută la Washington, în cele mai înalte sfere ale puterii, Grant a făcut obiectul unui scandal de presă cu conotații sexuale. Deși reabilitat, suspiciunea continuă să planeze asupra lui. Prin urmare, atunci când este vizat de o nouă acuzație, încrederea lui Shelley primește o grea lovitură.

Va reuși amintirea acelui prim sărut să învingă scrupulele și nesiguranța care o macină pe Shelley?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cum sa lucrezi pentru un idiot

Carte cadou cu revista Psychologies: Cum sa lucrezi pentru un idiot, de John Hoover

Next Article
lichidare de stocuri

Lichidare de stocuri la Libris - a doua rundă Black Friday

Related Posts

Total
0
Share