fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Anotimpul pasiunii” de Meredith Duran

anotimpul-pasiuniiDin 23 mai, ziarul Libetatea ne aduce romanul “Anotimpul pasiunii” de Meredith Duran, romanul cu numarul 100 al colectiei “Iubiri de poveste”. Aceste este primul volum din seria “Reguli pentru nesabuiti”.
Romanul impreuna cu ziarul poate fi gasit la pretul de 13,99 lei.

Descrierea cartii:

În vârtejul vieții sociale londoneze, Elizabeth Chudderley se află în fruntea oricărei liste de invitați, fiind sufletul petrecerilor și frumoasa oricărui bal. Dar prietenii și admiratorii ei ar fi uimiți să afle adevărul: cea mai veselă văduvă din Londra este și cea mai singură și se confruntă cu amenințarea sărăciei. Dincolo de veselie și de zâmbete se ascunde o dorință secretă: cineva care să o facă să simtă că trăiește cu adevărat.

Crescut în mijlocul unui scandal uriaș, Lord Michael de Grey s-a convins că dragostea este un joc din care devine imposibil să ieși câștigător, iar căsătoria, un pariu pierdut de la început – exemplele căsniciei părinților și al fratelui mai mare fiind edificatoare. Pentru el, seducția este singurul joc în care merită să se implice. Curând însă, datoria familială amenință să distrugă ultimul lucru care contează în viața lui – spitalul căruia și-a dedicat cariera de medic – și singura cale de scăpare este să accepte mariajul cu o femeie pe care fratele său să o aprobe. Când împrejurări ieșite din comun i-o scot în cale pe Elizabeth, Michael se simte cuprins de o pasiune dincolo de orice rațiune. Tânăra văduvă este încântătoare, spirituală și tulburător de atrăgătoare – și tot ce fratele lui NU ar accepta. Cei doi îndrăgostiți trebuie să lupte împotriva tuturor pentru un viitor pe care nu îl credeau vreodată posibil.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea pentru femei: "Arsita noptii" de Sandra Brown

Next Article

O carte fascinanta, delicata si moderna, despre lumea interioara a copilariei

Related Posts

Total
0
Share