fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Ape adanci” de Amanda Quick

ape-adanciDe vineri, 19 iunie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul “Ape adanci” al cunoscutei autoare Amanda Quick, una dintre cele mai indragite autoare ale genului romance. Cartea impreuna cu revista vor putea fi achizitionate la pretul de 9,99 de lei.

Descrierea cartii:

Charity Truitt și Elias Winters, reprezentanții a două dintre cele mai puternice companii de pe coasta Pacificului, au ajuns la un punct de cotitură în propriile vieți și se confruntă cu o criză în carieră şi iubire.

Cursul imprevizibil al destinului îi aduce împreună într-un orăşel de lângă Seattle, căci amândoi își doresc să își regăsească echilibrul într-o viață simplă, departe de tumultul și agitația marilor orașe și a afacerilor cu mize uriașe. Nici unul nu vrea să își asume vreun angajament sentimental, cu atât mai mult cu cât singurul lucru pe care îl au în comun e faptul că nu știu să se implice cu adevărat. Dar atracţia reciprocă pe care o simt e mai presus de orice autocontrol, așa că fiecare încearcă să descopere cât mai multe despre trecutul și eventualele scopuri ascunse ale celuilalt.

Când în pașnicul orăşel au loc două crime, Charity şi Elias hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-l prinde pe ucigaș. Dar în străfundurile aparent calme ale oraşului de la ţărmul mării se ascund secretele tenebroase ale unor ape adânci, care ar putea să-i atragă fără scăpare în vâltoarea lor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum faci rost de bani pentru carti?

Next Article

Carti cu Libertatea: "Provocarea dragostei" de Lorraine Heath

Related Posts

Total
0
Share