fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Avantajul de a fi pacatos” de Victoria Alexander

avantajul-de-a-fi-pacatosNu am apucat sa va spunem, dar de sambata, 7 martie, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste” a fost distribuit cu ziarul Libertatea. “Avantajul de a fi pacatos” de Victoria Alexander face parte din seria “Conacul Millworth” din care a mai aparut in luna decembrie romanul “Sarada”, si ne va bookura cu o poveste plina de iubire si umor.

Despre carte:

Pentru Winfield Elliott, viconte de Stillwell, găsirea unei mirese a părut întotdeauna o sarcină ușoară. Poate prea ușoară. Cu trei logodne rupte la activ, Winfield este acum ținta bârfelor din înalta societate londoneză. Însă pentru moment a abandonat ideea de a-și găsi soția ideală și și-a pus în minte o misiune nobilă: să angajeze o firmă pentru a renova reședința de la țară a familiei, parțial distrusă în urma unui incendiu. Totul merge perfect, până când se dovedește că reprezentanta companiei este o văduvă extrem de atrăgătoare.

Lady Miranda Garret se aștepta ca un bărbat cu reputația lui Winfield să fie seducător, ușuratic – după cum îi era renumele –, însă nu se aștepta tocmai ea să cadă pradă farmecului unui crai și să fie complet subjugată. Dar adevărul este că Miranda îl găsește cu totul irezistibil. Încetul cu încetul, pe măsură ce lucrările de renovare înaintează, Winfield îi ocupă zilele, visele… și, nu după mult timp, patul. La rândul său, pentru prima dată în viață, păcătosul Winfield este îndrăgostit. Iar ceea ce a început ca o propunere scandaloasă se poate transforma într-o cerere în căsătorie… dar din partea lui sau a ei?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un cadou in avans pentru Ziua femeii de la revista Click pentru femei

Next Article

Lista Anutei: Zece romane pentru o primavara frumoasa

Related Posts

Total
0
Share