fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Bravul meu capitan” de Elizabeth Hoyt

bravul-meu-capitanIntr-o zi asa calduroasa merge o limonada si o carte romantica, nu-i asa?Daca tot plecati dupa lamai, puteti trece si pe la chioscurile de ziare sa luati romanul “Bravul meu capitan” de Elizabeth Hoyt care este distribuit impreuna cu ziarul Libertatea si face parte din colectia “Iubiri de poveste”.

Romanul este al optulea volum al seriei Maiden Lane si il puteti cumpara incepand de astazi, 18 iulie, impreuna cu ziarul Libertatea la pretul de 13,99 lei.

Descrierea cartii:

Lady Phoebe Batten e drăguță, energică și dornică să ducă viața socială pe care o merită, ca soră a unui duce influent. Dar, fiind aproape oarbă, fratele ei protector insistă să fie păzită de sobrul căpitan Trevillion.

Căpitanul James Trevillion e un bărbat de neam bun, rănit la picior după anii petrecuți în regimentul de dragoni al regelui. Cu toate astea, poate să tragă cu arma și să călărească asemenea unui diavol, așa că sarcina de-a o păzi pe Lady Phoebe nu-i pune probleme ‒ până când ea devine ținta unor răpitori.

Prins într-o plasă periculoasă de înșelăciuni, James riscă totul pentru a-și salva protejata de un bărbat fără scrupule, care vrea să o oblige să accepte o căsătorie lipsită de dragoste. După intervenția lui salutară, James și Phoebe petrec tot mai mult timp singuri, departe de Londra și de pericole, și ajung să se descopere cu adevărat. Iar Phoebe descoperă, dincolo de aparența de soldat dur, un bărbat tandru… și șansa la o viață plină de iubire, la care abia mai îndrăznea să viseze.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Targ de carte - reduceri de pana la 80%

Next Article

Cum sa primesti un eBook Reader cadou? Iti cumperi un laptop HP

Related Posts

Total
0
Share