fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Capcana inimii” de Jennifer Blake

capcana-inimiiDe sambata, 13 decembrie, colectia “Iubiri de poveste” distribuita cu ziarul Libertatea se imbogateste cu cartea “Capcana inimii” scrisa de Jennifer Blake, al doilea volum al seriei “Cele trei gratii”.

Cartea impreuna cu ziarul va putea achizitionata de la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 13,99 lei.

Despre carte:

“Este una dintre Cele Trei Grații blestemate – dacă nu se căsătorește din dragoste, logodnicul ei își va găsi sfârșitul înainte de nuntă…

Regele Henric îi dă lui Lady Catherine Milton, englezoaica nobilă care a jurat să nu se mărite vreodată, una dintre cele mai neobișnuite porunci: să îl seducă pe scoțianul loialist Ross Dunbar. Această alianță ar fi foarte avantajoasă pentru rege, însă acestanu-l poate forța să se însoare, așadar Cate trebuie să-l prindă în capcană.

Cate își dorește să fie cerută în căsătorie ca să-și facă datoria și de dragul diplomației, dar tânjește să fie iubită cu adevărat. Iar Dunbar, deși este fermecat de Cate, nu se poate lega de Anglia și să-și abandoneze poporul.
Asta nu înseamnă că nu-și pot astâmpăra curiozități, nu-și pot împlini dorințe stârnite de pasiune, care îi lasă pe amândoi fără suflare… și plini de confuzie.

Dar în momentul în care apare un nou pretendent la tron, stârnind o răscoală, alegerea este făcută pentru ei: pentru a întări alianțele, Ross și Cate trebuie neapărat să se căsătorească. Și, brusc, moartea scoțianului pare iminentă – fie din pricina blestemului miresei sale, fie din cauza unui război în care a intrat fără voia sa…”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte la Editura Herg Benet: "Share!" de Lucian Mindruta

Next Article

Lansare de carte: "Cum cuceresti un inger", poeme erotice de Bertolt Brecht

Related Posts

Total
0
Share