fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Cavalerul de Aur” de Jennifer Blake

cavalerul-de-aurIncepand de sambata, 28 februarie, romanul “Cavalerul de Aur” de Jennifer Blake a aparut in colectia “Iubiri de poveste” distribuita impreuna cu ziarul Libertatea. “Cavalerul de Aur” de Jennifer Blake este ultimul volum din seria celor Trei Gratii, o poveste fascinanta cu cavaleri medievali care se desfasoara pe fundalul Razboiului celor doua Roze si al Dinastiei Tudorilor.

Despre carte:

“Din considerente politice, regele Henric al VII-lea îi porunceşte fermecătoarei Lady Marguerite Milton să se mărite cu Lord Halliwell, care este departe de ceea ce şi-ar putea dori o tânără cu visuri romantice. Aşa că răpirea ei de către enigmaticul Cavaler de Aur pare o întâmplare ruptă dintr-un basm. Sau ar fi, dacă Marguerite n-ar tânji după David, cel care i-a făcut un jurământ de credință cu zece ani în urmă… și apoi a dispărut.

Curând se dovedeşte că David este de fapt Cavalerul de Aur, venit să o scape de o căsătorie nedorită, încă nebun de dragoste… însă o dragoste platonică, aşa cum a jurat în urmă cu un deceniu. Marguerite descoperă că a fost doar momeala care să-l atragă pe David în cea mai nouă intrigă a regelui. Căci, pentru a obţine libertatea ei, David este nevoit să pretindă că este fiul pierdut al fostului rege, transformându-se astfel într-un rival al celui mai recent pretendent la tronul lui Henric.

Marguerite este disperată. Dacă David eșuează, rebelii îl vor ucide; dacă triumfă, Henric nu va avea nici un scrupul să-l execute pe pretendentul la tron pe care el însuși l-a creat. Și, dintr-odată, blestemul care planează asupra vieţii lor pare să fie cea mai mică dintre probleme…”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

”Indrazneste sa iubesti”, de Katie McGarry [Editura Epica, 2015]

Next Article

Asa ar trebui sa arate ilustratiile din cartile pentru copii!

Related Posts

Total
0
Share