fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Cum sa devii imparateasa” de Heather Webb

cum-sa-devii-imparateasaSambata, 1 august, impreuna cu ziarul Libertatea va fi distribuit romanul “Cum sa devii imparateasa” de Heather Webb, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste” care ne va bookura cu o poveste de dragoste istorica.
Cartea impreuna cu ziarul va putea fi achizitionata la pretul de 13,99 lei.

Descrierea cartii “Cum sa devii imparateasa” de Heather Webb:

În 1779, Rose Tascher părăsește Martinica natală, cu vegetația luxuriantă și cultura creolă impregnată de magie neagră, pentru a-și căuta fericirea și o nouă viață în cercurile aristocrației pariziene alături de fermecătorul ei soț Alexandre de Beauharnais. Dar acesta nu e nicidecum tatăl de familie ideal, iar balurilor luxoase le iau locul execuțiile publice odată cu izbucnirea Revoluției.

Rose îndură o detenție cumplită și scapă în ultimul moment de ghilotinare, o șansă pe care o exploatează ca să ajungă iarăși în cercurile puterii. Cum nu mai e la prima tinerețe, are nevoie de un bărbat care să-i ofere protecție și sprijin financiar. Un general în plină ascensiune pare să corespundă acestor cerințe: Napoleon Bonaparte.

Joséphine, după cum a rebotezat-o noul ei soț, îi stă alături în permanenţă, iar răsplata este pe măsură: ajunge să conducă destinele unui popor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte la Sibiu: Papusile, de Cristina Nemerovschi

Next Article

Ogorul, de Pearl S. Buck

Related Posts

Total
0
Share