fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Carti cu Libertatea: Daca as avea un duce, de Lenora Bell

Daca as avea un duceDe sambata, 12 noiembrie, colectia “Iubiri de poveste” continua cu romanul Daca as avea un duce de Lenora Bell, al doilea volum al seriei “Duci fara onoare”. Primul volum este ”Cucerirea unui duce” si a aparut in luna august. Cartea si ziarul pot fi achizitionate la pretul de 13,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Daca as avea un duce, de Lenora Bell:

După trei sezoane mondene eșuate și o tentativă dezas­truoasă de nuntă, încheiată cu fuga mirelui din fața alta­rului, Lady Dorothea Beaumont este sătulă până peste cap de planurile familiei sale. Nu vrea să îmblânzească un duce, nici să farmece un conte, nici să vâneze un viconte. Vrea să ajungă la căsuța mătușii ei din Irlanda și să trăiască într­-o libertate plină de tihnă.

Când însă un duce arogant și păcătos o invită la vals, Thea devine fără să vrea subiectul tuturor bârfelor.

Acum că ducele i­-a ruinat planurile, tot el trebuie să i le repare. Dalton, duce de Osborne, poartă pe umeri o povară prea grea ca să-­i pese de debutante sau de căsătorie. El se folosește de distracțiile frivole și de spectacolul public ca să distragă atenția de la singurul lui țel adevărat – să-­l găsească pe indi­vidul care i­-a distrus familia.

Când căutările îl poartă spre Irlanda, ultimul lucru de care are nevoie este inocenta Thea, care îi cade pe cap în toiul nopții, cerându-­i s­-o însoțească la mătușa ei. Drumul spre Insula de Smarald este presărat cu pericole nevăzute, dar, pentru Dalton, cel mai mare dintre toate ar putea fi descoperirea că are o inimă… și că Thea i­-a furat­-o pentru totdeauna.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Dorinta inimii

Carti cu Libertatea: Dorinta inimii, de Jill Shalvis

Next Article
Gaudeamus 2016

Noutăţile Editurii Herald la Gaudeamus 2016

Related Posts

Total
0
Share