fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: Dorinta inimii, de Jill Shalvis

Dorinta inimiiDe vineri, 11 noiembrie, revista Libertatea pentru femei ne-a bucurat cu romanul Dorinta inimii de Jill Shalvis, al doilea roman al serie “Lucky Harbor” primul fiind “Irezistibil”. Cartea cu revista vor putea fi achizitionate la pretul de 9.99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Dorinta inimii, de Jill Shalvis:

Tara Daniels are motive întemeiate să nu se întoarcă în micul orășel Lucky Harbor. Dar când viața ei devine un dezastru, crede că i-ar fi mai bine alături de familia ei și departe de visurile neîmplinite și de atrăgătorul ei fost soț.

În timp ce își ajută surorile să conducă hanul pe care l-au moștenit, are în sfârșit șansa de a deveni stăpână pe propria viață și de a-și face planuri noi pentru viitor.

Ford Walker are o viața ușoară și necomplicată. Deține un bar împreună cu cel mai bun prieten, concurează în competiții nautice când are chef și nu-și dorește o companie feminină constantă.

Însă de când Tara revine în oraș, decisă să-l ignore, dar şi să uite trecutul lor dureros, Ford simte brusc că tânjește după lucruri care până atunci i-au fost complet străine.

Iar când fostul bărbat al Tarei o vrea înapoi, situația scapă total de sub control – mai ales după ce secretul cel mai mare al Tarei apare pe neașteptate în viața lor.

Acum Tara trebuie să se confrunte cu trecutul și să descopere ce vrea cu adevărat.

Dacă are noroc, s-ar putea să-și dea seama că tot ce-i dorește inima se află chiar acolo, în Lucky Harbor.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Black Friday

Când va fi Black Friday la Elefant?

Next Article
Daca as avea un duce

Carti cu Libertatea: Daca as avea un duce, de Lenora Bell

Related Posts

Total
0
Share