fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Dorintele unui libertin” de Vicky Dreiling

dorintele-unui-libertinDe sambata, 21 februarie, romanul “Dorintele unui libertin” de Vicky Dreiling din colectia “Iubiri de poveste” a aparut la toate chiocurile de ziare impreuna cu ziarul Libertatea la pretul de 13,99 lei. Acesta este continuarea romanului “Dorintele unui conte” din seria The Sinful Scoundrels.

Despre carte:

Contele Colin Brockhurst nu are intenția să se căsătorească în acest sezon londonez… sau în vreunul din viitorul apropiat. Așadar când tatăl său îl cheamă de urgență acasă, și îi cere să renunțe la viața de libertin fără griji, Colin, evident, refuză. Pentru a-l face să se supună, părintele lui are de gând să vândă Sommerhall, conacul strămoșesc, abandonat de ani buni, care pentru Colin are o imensă valoare sentimentală. Acum tânărul conte nu are de ales decât să-și găsească o soție, și asta cât mai rapid – adică în șase săptămâni. Din nefericire, singura femeie pe care o dorește este cea pe care a dezamăgit-o crunt cu ani în urmă.
Indiferent de bârfele care circulă în înalta societate după ce a decis să rupă logodna cu un bărbat care s-a dovedit nedemn de încredere, Lady Angeline Brenham nu vrea să se mulțumească cu o căsătorie de conveniență. Așa că, după ce a respins mai mulți pețitori știe că o așteaptă o viață de fată bătrână – asta până când fermecătorul Colin reapare în viața ei cu o propunere greu de refuzat. Angeline jură să rămână cu picioarele pe pământ și cu inima neatinsă, dar îi va fi greu să ia o decizie rațională între atâtea săruturi fierbinți…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lucian Boia premiat in Germania

Next Article

Cartile editurii Curtea Veche cu 50% reducere + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share