fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Dubla tentatie” de Tessa Dare

dubla tentatieDe sambata, 4 iulie, ziarul Libertatea ne ispiteste cu romanul “Dubla tentatie” de Tessa Dare, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste”, care ne va arata cum dragostea poate vindeca un suflet ranit. Cartea impreuna cu ziarul poate fi gasita la toate chioscurile de ziare la pretul de 13,99 de lei.

Descrierea cartii:

Norocul e o sabie cu două tăișuri pentru moștenitorul titlului de Lord Ashworth. Îndrăzneț și nesăbuit, acesta sfidează moartea pe câmpul de bătălie, în încăierări și oriunde altundeva crede că o poate găsi, dorindu-şi să pună capăt unei vieţi nefericite pe care consideră că nimic nu o poate schimba. Cum căutările sale rămân fără răspuns, lordul Ashworth se întoarce la domeniul strămoşesc, așteptându-se la orice în afară de a găsi salvarea în brațele unei frumoase hangițe care îl provoacă să lupte cu demonii dinăuntrul său – şi cu dulcea tentaţie a iubirii.

Meredith Maddox nu crede în soarta implacabilă, ci în munca grea, iar romantismul nu intră în planurile ei. Dar când lordul se întoarce, plin de cicatrici, sătul de lume și periculos de atrăgător, încântătoarea hangiță văduvă se trezește sfâșiată între dorință și pragmatism.
În vreme ce un mister adânc din trecut și pericole din prezent amenință mai mult ca oricând șansa la o viață fericită, Meredith se vede nevoită să mizeze totul pe un pariu pe care inima sa l-a pus cu mult timp în urmă.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti noi la eMAG. Reduceri de pana la 50% + transport gratuit

Next Article

”Triburi”, de Seth Godin [Editura Publica, 2015]

Related Posts

Total
0
Share