fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Farmecul unei relatii interzise” de Vanessa Kelly

farmecul-unei-relatii-interziseSambata, 21 martie, o noua carte din colectia “Iubiri de poveste” a fost distribuita cu ziarul Libertatea. “Farmecul unei relatii interzise” de Vanessa Kelly este un roman plin de intrigi si pasionant care va va tine cu sufletul la gura pana la final.

Descrierea cartii:

“Căpitanul Aden St. George face parte din Regimentul de Gardă al Coroanei britanice. De fapt este unul dintre cei mai buni spioni ai Angliei, însărcinat cu misiunile cele mai dificile, atât în interiorul, cât şi în afara graniţelor englezeşti. În viaţa personală, preferă să stea departe de înalta societate frivolă, dar cea mai recentă dintre sarcinile sale îl obligă să o protejeze pe neconvenţionala şi energica Lady Vivien Shaw.

S-o salveze din ghearele răpitorilor a fost partea uşoară, greul vine în momentul în care trebuie să reziste în faţa frumuseţii ei. Datoria îi cere lui Aden să nu o scape din priviri – dar nu numai ochii îi sunt atrași fără scăpare de tânăra rebelă, ci și buzele lui. Și pentru cineva care vede implicarea într-o relaţie ca pe o slăbiciune, aceasta este o nebunie pură şi delicioasă…

Deşi Vivien îi este recunoscătoare lui Aden pentru ajutorul său, are secrete pe care trebuie să le ţină ascunse. Însă, pentru că bărbatul care a pus la cale răpirea ei este încă în libertate, are nevoie de protecţia chipeșului căpitan la fel de mult cum tânjeşte după atingerea lui…”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista lui Victor

Next Article

Lista Anutei: Zece povesti adevarate

Related Posts

Total
0
Share