fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Fecioara din Siena” de Marina Fiorato

fecioara-din-sienaDe sambata, 11 iulie, colectia “Iubiri de poveste” distribuita cu ziarul Libertatea continua cu romanul “Fecioara din Siena” de Marina Fiorato, un romanul plin de pasiune, mister si rivalitati care ne va purta pe meleagurile Italiei din secolul al optsprezecelea. Cartea poate fi achizitionata impreuna cu ziarul Libertatea la pretul de 13,99 de lei.

Descrierea cartii:

Palio: cea mai periculoasă cursă de cai din Siena. Dar în anul 1723, competiția nu reprezintă doar obișnuita rivalitate de moarte dintre cartierele orașului. Căci pentru două femei, în joc este mult mai mult decât premiul atât de disputat. Pentru Pia de Tolomei, cea mai frumoasă femeie din Siena, cursa e ultima șansă de a scăpa de căsătoria cu un bărbat nemilos și violent. Pentru Violante de Medici, ducesă de Siena, este începutul a ceea ce dușmanii ei doresc să fie ultima ei lună de conducătoare a orașului.

Apariția în ultima clipă a unui călăreț necunoscut va schimba radical viața Piei și pe cea a lui Violante, influențând și viitorul familiei de Medici. Căci Riccardo Bruni, fiul unui simplu potcovar, se va îndrăgosti de Pia, descendenta unei familii nobile, amenințând fără să știe echilibrul fragil de intrigi și influențe care conduc orașul de zeci de ani. Iar dezvăluirea originii sale misterioase ar putea reprezenta un blestem sau o mântuire nu doar pentru destinul orașului, ci și pentru al celor două femei.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: "Bucuresti", de Paul Morand

Next Article

Lansare de carte: "Tangou pentru Lisandra", de Hélène Grémillon

Related Posts

Total
0
Share