fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: Foc si gheata de Karen Robards

foc-si-gheataDe sambata 28 noiembrie, colectia “Iubiri de poveste” s-a marit cu romanul Foc si gheata de Karen Robards, un roman in care un pirat se indragosteste de o fiica de ambasador. Romanul poate fi cumparat impreuna cu ziarul Libertatea la pretul de 13,99 lei de la toate chiosurile de ziare.

Descrierea cartii:

Jonathan Hale, un pirat legendar, curajos, îndrăzneț şi liber, nu ia niciodată prizonieri și scapă întotdeauna din capcanele legii… Asta până dă ochii cu o frumuseţe încăpățânată pe care n-o poate lăsa în voia sorții. Când corabia pe care se află Lady Catherine Aldley este atacată de pirați, căpitanul acestora, Jonathan Hale, o salvează la timp de violența oamenilor săi, luând-o pe sus și reclamând posesia asupra răsfățatei fiice a ambasadorului Angliei în Portugalia. Acum, Catherine nu are la dispoziție decât inteligența și propria voință pentru a-l înfrânge pe răpitorul ei în propriul joc. Ea refuză să fie tratată ca o sclavă, este foc și gheață, o domnișoară aristocrată bine-crescută… dar săruturile fierbinți ale lui Jonathan aprind în ea pasiuni nemaiîntâlnite.

Deşi tânăra jură să-l facă pe puternicul și mândrul pirat prizonierul dorințelor sale, la rândul ei tânjește după gesturile lui pline de senzualitate. Alături de ea, dragostea se transformă pentru Jonathan într-un joc cu adevărat periculos, aducând la lumină cele mai negre temeri ale lui – și sentimentele ascunse în inima lui răzvrătită…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

De vorbă cu Emma, de Vitali Cipileagă

Next Article

Carti cu autograf: Carmen Firan si Adrian Sangeorzan, autorii lunii decembrie

Related Posts

Total
0
Share