fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: Gustul ispitei, de Elizabeth Hoyt

Gustul ispiteiDe sambata, 25 iunie, impreuna cu ziarul Libertatea a aparut romanul Gustul ispitei de Elizabeth Hoyt, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste”. Romanul este primul volum din seria “Legenda celor patru soldați”.

Cartea impreuna cu ziarul vor fi disponibile la pretul de 13,99 lei si vor putea fi cumparate de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Gustul ispitei:

Lady Emeline Gordon, îmbrăcată după ultima modă și cu maniere fără cusur, este întruchiparea sofisticării londoneze. Ca atare, reprezintă alegerea perfectă pentru a o introduce în înalta societate pe Rebecca, sora unui om de afaceri din Boston, fost soldat în războiul din Colonii.

Samuel Hartley este foarte bogat, însă purtarea lui lasă de dorit. Cu o agilitate exersată în anii petrecuți în sălbăticie, are un trup atletic și un chip enigmatic, dar face notă discordantă la evenimentele mondene. În definitiv, cine mai poartă mocasini și jambiere la un bal? Disprețul pe care-l afișează față de regulile bunei-cuviințe o scoate din fire pe Emeline, în aceeași măsură în care îndrăzneala lui îi trezește interesul. Totuși, Samuel a venit la Londra ca să caute un trădător, nu ca să se îndrăgostească. Viața lui este marcată de tragedia masacrului de la Spinner’s Falls, unde au pierit majoritatea camarazilor săi de regiment, inclusiv fratele lui Emeline. În plus, oricât și-ar dori tânăra femeie să-i simtă mâinile pe trupul ei, să guste buzele acelea care o invită la păcat, trebuie să se abțină, căci este logodită cu un viconte pe care-l cunoaște încă din copilărie.

Unele lucruri sunt însă incontrolabile chiar și pentru o lady…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
poldark

Carti cu Libertatea pentru femei: "Poldark. Jeremy Poldark" de Winston Graham

Next Article
Ricardo Piglia

Seară dedicată romanului Calea Idei Brown de Ricardo Piglia

Related Posts

Total
0
Share