fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Hotul de inimi” de Teresa Medeiros

hotul-de-inimiDe sambata, 31 octombrie, putem achizitiona de la toate chioscurile de ziare romanul “Hotul de inimi” de Teresa Medeiros, ultimul volum al colectiei “Iubiri de poveste” distribuit impreuna cu ziarul Libertatea. Pretul ziarului impreuna cu romanul este de 13,99 lei.

Descrierea cartii:

Ziua începe ca oricare alta pentru frumoasa orfană Prudence Walker. Aflată în căutarea unui animal de companie pierdut în mijlocul furtunii, Prudence se trezeşte dintr-odată în braţele unui tâlhar la drumul mare. Rănit într-o tentativă eșuată de jefuire a unei trăsuri și ud leorcă de ploaie, cumplitul bandit scoțian pare îndeajuns de inofensiv. Sau așa își imaginează Prudence – până când, cu un singur sărut, ticălosul scoţian îi face inima să-i bată nebunește, căzând pradă farmecului său.

Ea este exact femeia la care a visat întotdeauna Sebastian Kerr… dar pe care ştie nu o poate avea: o frumusețe cu ochii ca de ametist și buze de culoarea vinului, pe care el tânjeşte să le guste. Dar, chiar în vreme ce o strânge în brațe și-i fură un sărut, este perfect conștient că trebuie să o lase să plece, căci el, renumitul tâlhar la drumul mare duce o viață dublă periculoasă – o viață în care dragostea nu își are locul.

Dar când între frumoasa curajoasă și ticălosul fermecător izbucnește focul unei pasiuni mistuitoare, Sebastian îşi dă seama că trebuie să câştige singura comoară pe care nu poate să o fure – iubirea adevărată.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Petru Cimpoesu, autorul lunii noiembrie. Carti cu reducere si autograf

Next Article

Carti ieftine: peste 5.000 de titluri sub 10 lei

Related Posts

Total
0
Share