fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Inaltimea Sa, sotia mea” de Victoria Alexander

inaltimea-sa-sotia-meaDe sambata, 17 ianuarie, o noua carte din colectia “Iubiri de poveste” distribuita cu ziarul Libertatea ne va bookura cu povestea ei plina de dragoste si pasiune. “Inaltimea Sa, sotie mea” scrisa de Victoria Alexander face parte din seria Effingtons.

Despre carte:

“Femeile nu l-au refuzat niciodată pe răvășitorul Lord Matthew Weston, iar el nu s-a obosit niciodată să le spună „nu“. Dar de data asta întâlnește o tânără într-atât de ademenitoare încât, după câteva zile minunate petrecute la Paris, spune pe negândite „da“ căsătoriei. Spre surprinderea lui însă, după o ultimă noapte de pasiune, se trezește și constată că frumoasa lui soție a dispărut. Și, în clipa când află că încântătoarea făptură cu care se însurase nu este cine pretindea a fi, ci fiică de rege – care, cel mai probabil, a luat relația cu el ca pe o simplă aventură –, Matthew își jură să și-o scoată cu totul din viață, din minte și din… inimă.

Dar chiar și o prințesă face greșeli. După mai bine de un an, Tatiana se întoarce, căci are nevoie de ajutor din partea singurului bărbat care i-l poate oferi ‒ dacă îl convinge să îi accepte propunerea. Dar oare la asta se rezumă totul: la faptul că are nevoie de sprijinul lui? Sau în spatele acestei cereri se ascunde un secret pe care ea nu vrea să i-l dezvăluie? Matthew poate fi convins să-i ofere ajutorul, dar inima nu i-o va mai oferi niciodată. Și totuși, el pare hotărât să o subjuge pe frumoasa cu ochi verzi și s-o transforme dintr-o prințesă perfectă într-o soție plină de pasiune.”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
2 comments
  1. Effingtonii astia stiu ce vor de la viata! Au avansat mult pe scara sociala, acum se inrudesc cu casa regala a Avaloniei Mari!

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Targ online de carte si media: reduceri de pana la 70% la cele mai bune carti

Next Article

Volum dedicat sarbatoririi a 25 de ani de la revenirea in tara a Principesei Mostenitoare

Related Posts

Total
0
Share