fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: Infama mea doamna, de Jo Beverley

Infama mea doamnaDe sambata, 23 ianuarie, ziarul Libertatea a aparut impreuna cu romanul Infama mea doamna de Jo Beverley care face parte din colectia “Iubiri de poveste”. Acesta poate fi achizitionat la pretul de 13,99 lei de la toate chioscurile de ziare.

Descrierea cartii Infama mea doamna:

Disperată să-și ajute sora văduvă și pe bebelușul acesteia să scape de un urmăritor periculos, Lady Chastity Ware se deghizează în bărbat şi, îmbrăcată în haine de tâlhar la drumul mare, capturează prima trăsură care îi iese în cale. Ajunsă față în față cu ocupantul ei, arogantul aristocrat Cyn Malloren, Chastity îi poruncește s-o conducă la o căsuță izolată, unde are de gând să se ascundă.
Ceea ce Chastity nu știe este că, după luni întregi de boală și de recuperare, chipeșul Cyn este dornic de aventură și că să fie răpit de un tâlhar obraznic – evident o femeie frumoasă deghizată – este mai mult decât ar fi putut spera.

Tânărul lord se implică de bunăvoie în planul ei nesăbuit și este atras nu numai de aventurile incitante prin care sunt nevoiţi să treacă, ci, inevitabil, este sedus de farmecele acestei femei periculos de seducătoare.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

BookQuizz. Ai citit cărțile scrise de John Green?

Next Article

Lista Anutei: Zece inceputuri de serie de la Editura Leda

Related Posts

Total
0
Share