fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Ingerul intunericului” de Sidney Sheldon si Tilly Bagshawe

ingerul-intunericuluiColectia “Carti romantice” distribuita cu revista Libertatea pentru femei continua si in 2015 cu romanul “Ingerul intunericului” scris de Tilly Bagshawe pe baza notitelor cunoscutului autor Sidney Sheldon.

Cartea impreuna cu revista vor putea fi achizitionate de azi, 9 ianuarie, de la toate punctele de difuzare a presei.

Despre carte:

Detectivul Danny McGuire îl găsește pe Andrew Jakes ucis cu brutalitate și legat de trupul soției sale, frumoasa Angela Jakes, care abia a supraviețuit atacului. Vrăjit de ochii ei adânci, Danny jură să-l găsească și să-l pedepsească pe vinovat. Este primul său caz de o asemenea anvergură, iar sângeroasa crimă ajunge să-i bântuie viața. Cine este autorul? Și de ce a lăsat-o în viață pe tânăra soție a lui Jakes, ale cărei chip și inocență i-au rămas întipărite în suflet?
Interesul lui McGuire devine o obsesie care se întinde pe zece ani și pentru care ajunge să plătească cu slujba. În cele din urmă, reușește să treacă peste eșecul acestei crime nerezolvate doar mutându-se în Franța. Însă când Matt Daley, fiul înstrăinat al lui Andrew Jakes, îl caută și-i spune că are dovezi noi și șocante despre caz, bărbatul devenit director în Interpol decide să pornească iarăși la vânătoare, pentru a răzbuna doi ochi de înger.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Galapagos" de Kurt Vonnegut [Editura Art, 2014]

Next Article

In acest week-end am chef sa ma lupt cu niste vrajitoare. Ce carti imi recomandati?

Related Posts

Total
0
Share