fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: Ispasire prin iubire de Mary Jo Putney

Ispasire prin iubireVineri, 23 decembrie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul Ispasire prin iubire de Mary Jo Putney, un roman care ne va face sfarsitul de saptamana mai romantic. Cartea impreuna cu revista poate fi achizitionata la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Ispasire prin iubire:

Deși este moștenitorul unui titlu și al unei averi importante, Will Masterson a ales să plece la război. Acum, după ani întregi de luptă împotriva francezilor, își propune să ducă la bun sfârșit și ultima misiune ce i-a fost încredințată, apoi să se întoarcă, în sfârșit, acasă.

Planurile i se schimbă însă radical când ajunge la castelul unei mici țări din zona muntoasă, San Gabriel, și dă cu ochii de ea. Convinsă că este prea înaltă, prea bătăioasă și prea ieșită din tipare pentru a stârni vreodată interesul unui bărbat, Athena Markham s-a mândrit dintotdeauna cu firea ei independentă.

Dar, pentru prima oară în viață, găsește un bărbat care pare mult prea potrivit pentru ea. Firi asemănătoare, prea îndrăzneți și aventuroși pentru a se ține departe de pericole, Athena și Will promit solemn să facă tot ce le stă în putință pentru a-i alunga pe dușmanii care dau năvală în mica țară. Dar în același timp își dau seama că numai împreună pot găsi o fericire și o dragoste mai profunde decât au îndrăznit vreodată să își imagineze.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
joc

Elefant ne invită la joacă. Câștigi vouchere de 25, 50 sau 100 lei

Next Article
Vrum-Vrum

Vrum-vrum, de Cristina Frîncu

Related Posts

Total
0
Share