fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Juraminte neobisnuite” de Mary Jo Putney

juraminte-neobisnuiteDe vineri, 23 ianuarie, putem achizitiona o noua carte din colectia “Carti romantice” distribuita cu revista Libertatea pentru femei, “Juraminte neobisnuite” scrisa de celebra autoare Mary Jo Putney. Cartea impreuna cu revista vor avea pretul cu care ne-am obisnuit deja, de 9,99 lei.

Despre carte:

“Surprinsă pe pământurile contelui de Shropshire, cu șoimul prins de braț, Lady Meriel de Vere pretinde că este o femeie galeză de origine umilă prinsă la braconaj, nicidecum o nobilă din Normandia. Lord Adrian de Warfield este fascinat de privirea albastră plină de sfidare și simte cum pasiunea îi ia mințile, făcându-l pentru totdeauna prizonier al farmecului necunoscutei. Sfidând destinul și orice i-ar fi putut spune o minte rațională, contele poruncește ca această frumusețe sălbatică să fie încuiată în turnul din castelul său, jurând să o convingă să-și predea necondiționat inima și trupul. Încăpățânată și independentă, Meriel urăște să fie ținută captivă și jură să nu-i cedeze niciodată, chiar dacă va muri încercând să-și păstreze neîntinată fecioria. Însă viața îi atrage pe amândoi într-un vârtej neașteptat și impetuos al luptelor și al intrigilor, dar și în mrejele primejdioase ale mângâierilor pline de tandrețe, ademenindu-i spre o iubire pătimașă care va spulbera totul în cale.”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

CALENDAR 2015 - Game of Thrones (36% reducere)

Next Article

Noptile albe ale shopping-ului continua. Ai vazut noile oferte?

Related Posts

Total
0
Share