fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Jurnalul unei iubiri” de Johanna Lindsey

jurnalul-unei-iubiriDin 25 iulie putem achizitiona un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste” distribuita impreuna cu ziarul Libertatea. Cartea aparuta este “Jurnalul unei iubiri” de Johanna Lindsey care continua seria “Familia Malory-Anderson” cu o noua poveste romantica. Pretul ziarului impreuna cu cartea este de 13,99 lei.

Descrierea cartii “Jurnalul unei iubiri” de Johanna Lindsey

Numeroasa familie Malory se reunește cu ocazia sărbătorilor, însă tensiunile dintre ei tind să strice atmosfera festivă. Însă când în salon apare un pachet frumos ambalat, curiozitatea tuturor este stârnită. Misteriosul cadou se dovedeşte a fi un caiet vechi, de o valoare inestimabilă. Este jurnalul primului marchiz de Haverston şi al soţiei sale, fascinanta Anastasia, o țigancă de o frumusețe uimitoare.

Familia Malory va afla lucruri necunoscute despre Anastasia – care dorea să îşi găsească sufletul-pereche într-un bărbat străin de obiceiurile neamului ei, pentru a se salva de căsătoria cu bruta căreia îi fusese promisă din copilărie – și despre Christopher Malory, semețul lord englez care, deşi era fermecat de superba necunoscută, nu ar fi aceptat niciodată să încheie o asemenea mezalianţă. Însă prejudecăţile şi convenţiile sociale nu pot reprezenta un obstacol în calea iubirii adevărate. Iar dragostea minunată care a înflorit cândva, la Haverston, îi va inspira pe urmașii din familia Malory, oferindu-le răspunsuri la dileme care păreau fără rezolvare și reamintindu-le că visurile devin realitate când îți asculți inima.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Magie furata" de Mary Jo Putney, impreuna cu Libertatea pentru femei

Next Article

Baladele usturoiului din Paradis, de Mo Yan

Related Posts

Total
0
Share