fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Legamant de protectie. Aventuri in epoca victoriana” de Anne Perry

legamant-de-protectieDin 13 mai, ziarul Libertatea rasfata iubitoarele de romane de dragoste istorice cu romanul “Legamant de protectie. Aventuri in epoca victoriana” de Anne Perry, un nou volum al colectiei “Iubiri si destine”.

Ziarul impreuna cu cartea vor putea fi achizitionate la pretul de 14,99 de lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

În Anglia victoriană, marcată de turbulențe politice, o „sfântă“ spaniolă, venită să predice o credință proprie, respinsă ca blasfematoare de către biserica oficială, este răpită. Două dintre adeptele și însoțitoarele ei sunt ucise cu o cruzime teribilă.

Thomas Pitt, șef de puțină vreme al Serviciului Special Britanic, investighează o răpire care se dovedește a atrage totul în jocul ei periculos: de la izbucnirea unui război cu Spania la liniștea propriei familii și, nu în ultimul rând, la confruntarea cu propriile greșeli. Un roman captivant în care, până la dezlegarea misterului, albul pare negru, iar sfinții, demoni.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Super reduceri la cartile pentru copii + 3 Super Premii

Next Article

Eveniment Humanitas: Lansarea romanului "Jocul Ripper" de Isabel Allende

Related Posts

Total
0
Share