fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Magie indepartata” de Mary Jo Putney

magie indepartataAstazi, 18 decembrie, revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert romanul “Magie indepartata” scris de indragita autoare Mary Jo Putney. Revista impreuna cu cartea poate fi achzitionata la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii “Magie indepartata” de Mary Jo Putney

Familia lui Jean Macrae e una dintre cele mai de seamă din rândul Protectorilor, oameni ale căror puteri magice sunt strâns legate de natură, însă Jean consider că puterile ei pot fi descrise, în cel mai bun caz, ca fiind modeste. Ea nu a reușit niciodată să invoce acea magie intensă cu care sunt înzestrați majoritatea Protectorilor și a ajuns să se simtă împăcată și fără aventurile pe care o astfel de putere le aduce cu ea… Asta, până în clipa când este răpită de un bărbat chipeș, ale cărui puteri magice o fac prizonieră pe corabia lui ‒ și-i iau inima captivă.

Căpitanul Nikolai Gregorio este convins că tatăl lui Jean l-a lăsat pradă sclaviei, pe când era doar un copil. Acum, caută să se răzbune pe clanul Macrae, fără a-i păsa ce preț are de plătit pentru o asemenea răzbunare. Jean descoperă însă curând că abilitățile lui magice, rămase necizelate, sunt chiar mai periculoase decât setea lui de răzbunare, îndeosebi când reușesc să aducă propriile ei puteri la un nivel de neimaginat ‒ și de-a dreptul fascinant. Iar când dezastrul devine iminent, ei riscă totul într-un un cutremurător test al iubirii, care fie va salva soarta mai multor generații, fie îi va distruge pe ei și pe toți cei dragi lor.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cutiuta muzicala

Cutiuta muzicala, colectie de cantece de iarna pentru cei mici

Next Article

BookQuizz. Retii numele personajelor din cartile pe care le citesti?

Related Posts

Total
0
Share