fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Marea ducesa. O viata sub semnul iubirii” de Laurie Graham

marea-ducesaMiercuri, 4 februarie, colectia “Iubiri si destine” distribuita cu ziarul Libertatea ne bookura cu romanul “Marea ducesa. O viata sub semnul iubirii” de Laurie Graham. Fanele romanelor de dragoste istorice vor fi incantate de povestea familei Romanovilor.

Despre carte:

“Viața prințesei Victoria Melita este strâns legată de tragicul destin al Romanovilor. Nepoată a reginei Victoria a Marii Britanii și soră a reginei Maria a României, Ducky, cum este alintată în familie, se căsătorește la doar optsprezece ani, devenind mare ducesă de Hesse. Când descoperă că soțul ei o înșeală (și nu cu femei), decide să divorțeze pentru a putea fi împreună cu adevărata ei iubire, marele duce Kiril Vladimirovici. Ducky este prinsă în tăvălugul schimbărilor din Rusia începutului de secol XX și este martoră a decimării familiei Romanov. Dar iubirea îi dă puterea să înceapă o nouă viață.”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Cocosatul are alibi" de Rodica Ojog Brasoveanu

Next Article

“Inocentul”. Un roman de Ioan Usca. Capitolul XVII

Related Posts

Total
0
Share