fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: Mirii MacGregor, de Nora Roberts

mirii mcgregorColectia “Carti romantice” continua cu volumul Mirii MacGregor de Nora Roberts, o autoare foarte apreciata de iubitorii de carti romantice. Cartea va aparea vineri, 4 noiembrie, impreuna cu revista “Libertatea pentru femei” la pretul de 9,99 lei. Mirii MacGregor de Nora Roberts este al optulea volum al seriei “Familia MacGregor”.

Descrierea cartii Mirii MacGregor, de Nora Roberts:

Cu nepoatele, uneltirile i-au funcționat de minune, așa că acum Daniel MacGregor, venerabilul șef al familiei, vrea să-și vadă căsătoriți și cei trei nepoți chipeși, cu toate că aceștia țin cu încăpățânare la viața de burlac.
Pentru artistul D.C. o alege pe Layna Drake, moștenitoarea unui lanț de magazine de renume, o femeie de afaceri deșteaptă și abilă, obișnuită cu singurătatea și hotărâtă să își vadă de carieră. În calea lui Duncan, proprietarul unui vas-cazinou, o scoate pe Cat Farrell, o cântăreață care îl va vrăji din prima clipă cu vocea ei – și nu numai.

În cazul nepotului său Ian, avocat de renume, Daniel este ceva mai subtil când aranjează ca acesta să se întâlnească – ca din pură întâmplare – cu Naomi Brightstone, rățușca cea urâtă a familiei, care a reușit să se reinventeze într-un mod spectaculos, devenind lebăda cea frumoasă, dar lipsită de experiență când vine vorba despre relații.

Și, după cum este de așteptat, Marele MacGregor va urmări plin de sine cum planurile lui sunt puse în aplicare și cum cei trei nepoți cad, fără ca măcar să-și dea seama, în plasa pe care bătrânul lor bunic a întins-o cu atâta pricepere.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Beauty Day

O nouă ediție Beauty Day oferită de Elefant - reduceri de minim 50%!

Next Article
Tristețea îngerilor

Tristețea îngerilor, de Jon Kalman Stefansson

Related Posts

Total
0
Share