fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “O cerere in casatorie” de Vanessa Kelly

o-cerere-in-casatorieDe sambata, 27 iunie, impreuna cu ziarul Libertatea, a aparut romanul “O cerere in casatorie” de Vanessa Kelly, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste”. Acesta poate fi gasit la pretul de 13,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Sunt oameni a căror naștere provoacă un adevărat scandal. Și sunt oameni care aleg să ducă o viață scandaloasă. Griffin Steele, fiul secret al ducelui de Cumberland, face parte din ambele categorii.

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni din Londra și proprietarul unui tripou, Griffin se pregătea să-și lase afacerile și să plece într-o călătorie în Orient, când găsește la ușa lui un bebeluș abandonat și un bilet prin care este avertizat de pericolul în care se află copilul. Justine Brightmore îi vine în ajutor pentru a se ocupa de îngrijirea micuțului. Nepoată de viconte, dar și fiica unui spion, Justine s-a angajat să apere cu orice preț copilul abandonat, devenit o țintă din cauza unei presupuse descendențe regale. Cum s-ar putea însă apăra pe ea însăși de libertinul Griffin? Căsătoria cu el îi poate salva reputația, dar îi pune în mare pericol inima, cu atât mai mult cu cât mirele se dovedește a fi un seducător pasional.

Dacă mariajul le e impus de împrejurări, va fi de-ajuns doar pasiunea pentru a clădi împreună o relație bazată pe afecțiune… sau poate chiar pe dragoste?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Decalogul seducătorului („Cele zece iubiri ale lui Nishino”, de Hiromi Kawakami)

Next Article

Lista Anutei: Zece romane CHIC

Related Posts

Total
0
Share