fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “O propunere scandaloasa” de Ashlyn Macnamara

o-propunere-scandaloasaDe sambata, 2 mai, colectia “Iubiri de poveste” se mareste cu romanul “O propunere scandaloasa” de Ashlyn Macnamara, acesta fiind romanul de debut al acesteia dar care s-a bookurat de succes rapid.

Acesta poate fi achizitionat impreuna cu ziarul Libertatea de la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 13,99 de lei.

Descrierea cartii:

După ce este martoră la suferința surorii ei, Sophia, din pricina iubirii neîmpărtășite pe care i-o poartă de cinci ani celui mai admirat crai din înalta societate, Julia St. Claire jură să nu se îndrăgostească niciodată și să amâne cât mai mult momentul căsătoriei. Din nefericire însă, ambiția mamei și datoriile tatălui îi strică planurile, și Julia se vede nevoită să se logodească acum cu proaspătul conte de Clivesden… care este tocmai bărbatul visurilor Sophiei.
Speranța Juliei de a scăpa de această uniune nedorită este cel mai bun prieten al ei din copilărie, Benedict Revelstoke. Acesta descoperă că intenția neașteptată a lui Clivesden de a se însura cu Julia nu are ca motivație dragostea, ci dorința de a câștiga un pariu. Însă Benedict mai descoperă și altceva – că sentimentele lui pentru prietena din copilărie s-au transformat într-o pasiune mistuitoare. Așa că atunci când Julia îi face o propunere scandaloasă și șocantă care să-i ruineze reputația în înalta societate și să o scape de mariajul cu Clivesden, Benedict este bucuros să o ajute… cu atât mai mult cu cât planul Juliei îi va conduce pe amândoi în lumea fascinantă a plăcerilor interzise.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Al doilea pas: Seductia" de Mary Balogh

Next Article

Top 50 carti Nemira cu 40% reducere

Related Posts

Total
0
Share