fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “O propunere tentanta” de Cheryl Holt

o-propunere-tentantaDe sambata, 24 octombrie, putem achizitiona romanul “O propunere tentanta” de Cheryl Holt, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste” distribuita cu ziarul Libertatea. Ziarul impreuna cu romanul vor putea fi achizitionate la pretul de 13,99 lei.

Descrierea cartii:

Emma Fitzgerald dă buzna la conacul de la țară la care s-a retras pentru o vreme John Clayton, vicontele Wakefield și asistă revoltată la o scenă de un dezmăț scandalos, care îi are protagoniști pe viconte și pe ibovnica sa. Emma solicita condiții mai bune de trai pentru arendașii domeniului, căutând un strop de compasiune și de decență de la acest lord dezmățat. Reputația lui de păcătos nu mai e un secret pentru nimeni și nici o femeie, cu atât mai puțin una atât de seducătoare ca Emma, nu a rezistat farmecului privirii lui cercetătoare și îndrăznețe.

Dar această fiică de vicar cuviincioasă îl lasă fără cuvinte atunci când îi propune un târg pe măsura reputației lui: ea i se oferă cu totul în schimbul unei vieți mai bune pentru cei pe care îi are în grijă. Hotărât să aibă câştig de cauză, John își propune, în schimb, să o iniţieze pe Emma în arta pasiunii. Dar oare inima lui va reuşi să rămână la fel de nepăsătoare ca întotdeauna?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Dan Stanca în dialog cu Radu Aldulescu la Diverta

Next Article

Tulburări persistente, cu sau fără diacritice

Related Posts

Total
0
Share