fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Pacatele trecutului” de Sandra Brown + carte CADOU

insert-carte-cadouAstazi, 28 august, Libertatea pentru femei ne bookura nu cu unul ci cu doua romane din colectia “Carti romantice”. Alaturi de romanul “Pacatele trecutului” de Sandra Brown vom primi cadou inca un roman mai vechi din aceasta colectie la acelasi pret de 9,99 lei. Cu asa veste parca si weekend-ul e mai frumos.

Despre “Pacatele trecutului” de Sandra Brown

Când un obsedat încearcă să o ucidă pe fiica ei, Berry, Caroline King nu are nici o îndoială la cine trebuie să apeleze pentru ajutor: la tatăl fetei, fost polițist și actual detectiv particular. Sunt treizeci de ani de când Dodge Hanley a văzut-o ultima dată pe Caroline, însă frumoasa femeie încă îi bântuie visele. Dodge are o mulțime de scuze și de resentimente pentru care ar putea ignora apelul lui Caroline, dar și un motiv extrem de convingător ca să zboare spre Texas pentru a-și proteja fiica pe care nu a cunoscut-o niciodată: vinovăția.

Curând, Dodge se convinge că Berry nu este cea care l-a împuşcat pe bărbatul cu care a avut, cândva, o relaţie pasageră. Mai mult, ea îl cunoaște pe criminal – Oren Starks, un fost coleg de serviciu, extrem de deștept și pasionat de jocurile minții, dar cu un comportament obsesiv. Situația se înrăutățește când Oren lasă în urmă și alte victime, alături de indicii care o învinovățesc pe Berry. Iar Dodge, un om care și-a riscat mereu viața, își dă seama că de această dată trebuie să pună în primejdie mai mult de-atât – propria inimă.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Singur în Berlin, de Hans Fallada

Next Article

Suntem Chit! - 300 de reţete ale răzbunării, de Claire Gillman

Related Posts

Total
0
Share