fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Pasiuni mistuitoare” de Johanna Lindsey

pasiuni mistuitoareDe sambata, 6 februarie, impreuna cu ziarul Libertatea a aparut romanul “Pasiuni mistuitoare” de Johanna Lindsey, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste”. Cartea impreuna cu ziarul sunt disponibile la pretul de 13,99 lei si pot fi cumparate de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

James Malory pornește spre America pentru a onora promisiunea făcută cumnaților săi: fiica lui și a Georginei, Jacqueline, își va face debutul în America. Judith și Jacqueline Malory sunt prietene de nedespărțit, de aceea Judith își convinge părinții să-i amâne propriul debut din Londra cu câteva săptămâni, pentru a-și putea însoți verișoara. Oricum, nici una dintre fete nu intenționează să se îndrăgostească din primul sezon. Dar planurile lui Judith sunt date peste cap în clipa în care, la bordul corăbiei, se trezește față în față cu fantoma care i-a bântuit visele.

Străin de neamul Malory, marinarul Nathan Tremayne este un contrabandist cu o misiune ascunsă. Nathan simte din prima clipă că Judith Malory îi va aduce necazuri. Cumva, frumoasa vicleană i-a aflat secretele ‒ și încearcă să smulgă mai multe informații de la el. În vreme ce pasiunea dintre ei se înalță asemenea valurilor pe timp de furtună, Nathan este conștient că aristocrată vrea doar să se amuze cu el. Însă o nenorocire ivită pe neașteptate îi va da ocazia lui Nathan nu doar să participe la o misiune de salvare alături de James Malory, dar și să lupte cu înflăcărare pentru a-și câștiga dreptul la inima lui Judith.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
luna iubirii

Libris ne-a pregătit pentru luna iubirii sugestii de cadouri cu până la 50% reducere

Next Article

Lista Anutei: Zece romane ca o declaratie de dragoste

Related Posts

Total
0
Share