fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea pentru femei: Ametitor ca vinul, de Nora Roberts

amtetitor ca vinulAstazi, 4 martie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul Ametitor ca vinul de Nora Roberts, un roman care ne va face sfarsitul de saptamana mai frumos. Cartea impreuna cu revista poate fi achizitionata la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Ametitor ca vinul, de Nora Roberts

Sophia Giambelli nu și-a făcut niciodată griji în privința competiției. Mândria familiei Giambelli și director de PR al companiei, Sophia își iubește slujba ‒ și e foarte bună în ceea ce face. Însă lucrurile sunt pe punctul de a se schimba, căci matroana familiei, Tereza, a anunțat fuziunea cu crama familiei MacMillan. Fiind o femeie de afaceri cu simț practic, Sophia știe că trebuie să fie pregătită pentru orice, însă se trezește complet nepregătită pentru Tyler MacMillan, cu care este pusă să facă schimb de roluri și să lucreze îndeaproape, vreme de un an, pentru a facilita fuziunea.

În vreme ce muncesc din greu, cot la cot, atât pe câmpuri, cât și-n birourile lor din San Francisco, Sophia este sfâșiată între atracția puternică pe care o simte față de el și rivalitatea pe care nu și-o poate înfrâna. La sfârșitul sezonului, nu doar compania, ci și viața ei ar putea să o ia într-o direcție nouă. Și, cum afacerea de familie și familia însăși devin dintr-odată ținta unor acte criminale de sabotaj, misiunea Sophiei va fi nu numai să își dovedească valoarea… ci și să supraviețuiască.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
lupta mea

Lupta mea. Cartea a doua: Un bărbat îndrăgostit, de Karl Ove Knausgard

Next Article
jurnalul unei belele

Jurnalul unei belele, de Marie-Anne Abesdris și Virginy L. Sam

Related Posts

Total
0
Share