fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea pentru femei: “Arsita noptii” de Sandra Brown

arsita-noptiiDin 22 mai, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul “Arsita noptii” de Sandra Brown, un nou volum al colectiei “Carti romantice”. Romanul este unul diferit de romanele cu care ne-a obisnuit Sandra Brown, subiectul este sensibil si emotionant. Puteti achizitiona romanul la pretul de 9,99 lei incepand de astazi de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Ella Barron este decisă să nu lase ravagiile făcute de criza economică să-i afecteze viața bine ordonată pe care și-a construit-o pentru sine și fiul ei de zece ani, Solly. Dar nu este simplu să-ți câștigi existența ținând o pensiune într-un orășel prăfuit din Texas și având grijă de un copil care trăiește într-o lume proprie, în care Ella nu poate să pătrundă. Conștientă că provoacă milă și neîncredere, Ella se izolează de micuța comunitate, dar totul se schimbă radical într-o bună zi, când medicul local îi aduce un nou chiriaș: pe David Rainwater, un bărbat misterios, cu maniere desăvârșite. Ella este la început reticentă să accepte cu inima deschisă un necunoscut în propria casă și curând simte că se întâmplă ceva ieșit din comun, atunci când este atrasă într-o serie de evenimente neobișnuite.

Astfel, femeia încăpățânată și independentă își va da seama că viața pe care și-a construit-o cu atâta grijă este pe cale să se schimbe, indiferent dacă își dorește asta sau nu. Și deși relația de un romantism aparte care se încheagă între Ella și David va fi pusă la încercare în împrejurări dramatice, concluzia este extrem de simplă: dragostea merită orice preț s-ar cere pentru ea.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai vandute carti Litera la Bookfest 2015

Next Article

Carti cu Libertatea: "Anotimpul pasiunii" de Meredith Duran

Related Posts

Total
0
Share