fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea pentru femei: “Atractia” de Sylvia Day

atractia

De vineri, 4 septembrie, revista Libertatea pentru femei s-a distribuit impreuna cu romanul “Atractia” de Sylvia Day primul volum al seriei erotice “Crossfire”. Seria a avut un mare succes comercial fiind publicata in peste 40 de tari si se afla in curs de ecranizare. Cartea impreuna cu revista pot fi cumparate de la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 9,99 lei.

Descrierea cartii:

“ATRACȚIE… PASIUNE… OBSESIE… DRAGOSTEA DINCOLO DE LIMITE. Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și stră­lucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri. Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascun­zișuri ale inimii mele.
Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni… și dorințe.
Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la feri­cire pe care o găsisem în sfârșit…”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Fanaticii apocalipsei, de Pascal Bruckner

Next Article

Carti cu pret unic la books-express: 10 lei titlul

Related Posts

Total
0
Share