fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea pentru femei: “Fascinatie secreta” de Sandra Brown

fascinatie-secretaDe astazi, 3 iulie, ne bookuram de un nou volum al colectiei “Carti romantice” distribuita impreuna cu revista Libertatea pentru femei. “Fascinatie secreta” de Sandra Brown este un roman plin de dragoste, actiune si suspans. Il putem cumpara impreuna cu revista Libertatea pentru femei la pretul de 9,99 de lei.

Descrierea cartii:

Când milionarul Paul Wheeler este ucis, familia sa îl angajează pe renumitul avocat Derek Mitchell pentru a-l apăra pe nepotul victimei, Creighton – deşi poliţia nu l-a acuzat încă pe tânăr de respectiva crimă. Iubita lui Wheeler, Julie Rutledge, şi ea suspectă, nu are nici o îndoială că ucigașul este Creighton, în ciuda faptului că acesta are un alibi foarte solid. Pentru a dovedi acest lucru, Julie este hotărâtă să facă orice – chiar şi să îl compromită pe Derek, pentru a o ajută să afle adevărul.

Pe măsură ce avocatul descoperă latura întunecată a lui Creighton – în special fascinaţia pentru filmele cu crime –, începe să fie convins că Julie are dreptate. Timpul se scurge necruțător înspre un final şocant din clipa în care Derek şi Julie îşi unesc forţele pentru a descoperi adevărul. Oare Creighton transpune în practică cele mai reuşite scene cinematografice? Şi cine va mai fi actor fără voie în aceste scenarii? Julie și Derek sunt nevoiți acum să-și apere nu numai dragostea abia descoperită, ci și propriile vieți.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lovitura de graţie („Căderea Constantinopolului”, de Steven Runciman)

Next Article

10.000 de ore (recenzie la cartea "Exceptionalii", de Malcolm Gladwell)

Related Posts

Total
0
Share