fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea pentru femei: “Noi inceputuri in Eclipse Bay” de Amanda Quick

Vineri, 21 august, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu “Noi inceputuri in Eclipse Bay” de Amanda Quick al doilea volum al seriei “Eclipse Bay”.

De asemenea la achizitionarea revistei, pe langa carte vom primi cadou un produs cosmetic Ruby Rose la acelasi pret de 9,99 lei.

insert-amanda-quick

Despre cartea “Noi inceputuri in  Eclipse Bay” de Amanda Quick

Lucrurile au fost dintotdeauna complicate între membrii familiilor Harte și Madison. Conflictul care i-a transformat în dușmani durează de generații întregi. Deși se spune că nunta lui Hannah Harte cu Rafe Madison va îmbunătăți situația, la doar câteva luni după fericitul eveniment, sora ei, Lillian, și fratele lui, Gabe, nu sunt deloc de aceeași părere.

Directorul executiv Gabe Madison a insistat să devină clientul agenției matrimoniale a lui Lillian Harte, pentru a-și găsi sufletul pereche. Dar Lillian ajunge rapid la capătul răbdării, după ce cinci întâlniri pe care i le aranjează lui Gabe se dovedesc a fi niște eșecuri răsunătoare. Dacă nu s-ar fi hotărât deja să-și închidă afacerea și să se mute acasă, în Eclipse Bay, pentru a se dedica pasiunii sale de a picta, Gabe ar fi făcut-o cu siguranță să se decidă rapid.
Când însă Lillian se trezește cu el în pragul ușii, cerându-i să-și respecte contractul semnat, scânteile dintre ei se transformă brusc în atracție necontrolată. Încă o dată, Eclipse Bay va fi martorul unui spectacol fascinant – dintre un Madison încăpățânat și o irezistibilă reprezentantă a familiei Harte…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eMAG lanseaza campania Back to you. Vezi reducerile!

Next Article

Viaţa unui prost, de Ryunosuke Akutagawa

Related Posts

Total
0
Share