fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea pentru femei: “Revelatia” de Sylvia Day

revelatia-libertateaVineri, 23 octombrie, revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert romanul “Revelatia” de Sylvia Day, continuarea romanului “Atractia“. Pe langa acest roman, revista ne mai ofera si un produs cosmetic Ruby Rose la acelasi pret de 9,99 lei. Revista impreuna cu cartea va putea fi achizitionata incepand de astazi de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Dorință. Pasiune. Revelație. O iubire care sfidează convenționalul.

„Gideon Cross. Bărbatul visurilor mele – frumos și perfect pe dinafară, rănit și torturat pe dinăuntru. O flacără strălucitoare și arzătoare care îmi pârjolește trupul cu cele mai întunecate plăceri. Nu pot să stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea… dorința mea… este al meu.

Suntem două ființe cu un trecut violent, care îndrăznesc să spere la un viitor împreună. Între noi, totul este prea dificil, prea dureros… cu excepția clipelor când este pur și simplu perfect – acele momente când foamea fizică și dragostea disperată ne aruncă în cea mai frumoasă nebunie.
Suntem legați de o pasiune care ne poartă dincolo de limite, spre cea mai dulce și periculoasă obsesie…”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Fragment in exclusivitate: „Minoritățile în context legislativ internațional”, de Roxana-Alina Petraru

Next Article

Eveniment Herald: WORKSHOP de transformare si bunastare personala

Related Posts

Total
0
Share