fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea pentru femei: “Steaua captiva” de Nora Roberts

Vineri, 11 septembrie,revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert romanul “Steaua captiva” de Nora Roberts, al doilea volum am seriei “Stelele din Mithra”.
Cartea impreuna cu revista vor putea fi achizitionate la pretul de 9,99 lei de la toate chioscurile de ziare si promit sa ne faca un weekend mai frumos.

Descrierea cartii:

steaua-captiva

Când vânătorul de recompense Jack Dakota acceptă să se ocupe de un nou caz, nu crede că va întâmpina vreo dificultate. Tot ce trebuie să facă este să o determine pe femeia care a ieşit din închisoare pe cauţiune să îşi plătească datoria către firma care i-a acordat împrumutul. Cazul pare simplu, dar Jack va constata în curând că M.J. O’Leary nu este atât de uşor de prins – firea ei rebelă şi aprigă o face un adversar pe măsura abilităţilor lui Jack.

În plus, realitatea se dovedeşte a fi cu totul alta faţă de ceea ce credeau la început, când descoperă că, de fapt, amândurora li s-a întins o capcană. Viaţa le este acum ameninţată de doi asasini profesionişti, iar M.J. complică lucrurile când refuză să explice de ce ascunde în geantă un uriaş diamant albastru. Totul îi spune lui Jack că nu poate avea încredere în această necunoscută care i-a dat viaţa peste cap – totul, în afară de inima lui care a căzut pradă unei pasiuni cum nu a mai cunoscut până atunci.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Excelenta promotie la cartile Editurii RAO: pana la 50% reducere + transport gratuit

Next Article

Eveniment Humanitas: despre betseller-ul "Ora de aur" de Ann Leary

Related Posts

Total
0
Share