fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Placere exclusiva” de Linda Howard

placere-exclusivaDaca este vineri inseamna ca ne pregatim de weekend. Cum altfel decat cu o carte din colectia “Carti romantice” distribuita in fiecare vine cu revista Libertatea pentru femei.

Astazi a aparut romanul “Placere exclusiva” de Linda Howard, al patrulea volum al seriei “Familia Mackenzie” si il puteti achizitiona la pretul de 9,99 lei. Sa aveti un weekend plin de romantism!

Descrierea cartii:

Maris Mackenzie nu este deloc o tânără ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasă de a fermeca pe oricine. Poate nu întâmplător se ocupă de dresarea cailor care participă la competiții și se învârte în lumea spectaculoasă a posesorilor de armăsari pursânge și nu numai. Însă viaţa ei este total dată peste cap când, într-o dimineaţă, se trezeşte alături de un fermecător necunoscut, fără să-şi amintească nimic din întâmplările nopţii trecute şi cum a ajuns să doarmă într-un motel, lângă un bărbat care se dovedeşte a fi agent FBI sub acoperire. Maris află că este căutată de poliţie pentru furtul unui cal de rasă, însă contuzia de la cap o împiedică să-şi amintească cine a atacat-o şi cum a ajuns în situaţia respectivă. Nu mai are nici o amintire despre incident şi deci prea puţine şanse să-şi dovedească nevinovăţia sau să scape de răufăcătorii care se află în spatele tentativei de eliminare a armăsarului de rasă – şi a ei. Singura ei speranţă? Străinul din patul ei, care se poate dovedi nu doar un simplu salvator, ci și bărbatul cu care să-și dorească să își petreacă restul vieții.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Este Timpul pentru Recuperarea Anglisticii în România

Next Article

Prima carte a Presedintului Iohannis, tradusa in limba maghiara

Related Posts

Total
0
Share