fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Refugiul. Semnul sortii” de Nora Roberts

refugiulAstazi, 19 decembrie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu un nou roman scris de Nora Roberts in care romantismul si actiunea sunt la ele acasa.

“Semnul sortii” este prima parte a romanului “Refugiul”, a doua parte va aparea in data de 26 decembrie.
Revista impreuna cu cartea va putea fi achizitionata de la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 9,99 lei.

Despre carte:

“După ce suferă o dramă teribilă care o lasă traumatizată fizic și psihic timp de luni întregi, Reece Gilmore încearcă încet-încet să-și readucă viața pe făgaș normal. Lăsând în urmă trecutul și Bostonul natal, Reece călătorește fără țintă prin țară, fără să zăbovească prea mult într-un loc. Însă micul orășel Angel’s Fist pare să fie diferit, căci peisajele superbe, oamenii pe care ajunge să-i cunoască și mai ales Brody – scriitorul încăpățânat, enervant, sexy și misterios – o fac să creadă că poate a găsit un loc pe care să-l numească acasă. Dar șansa la liniște și normalitate este amenințată în momentul în care Reece este singura martoră la o crimă, dar în urma căreia poliția nu găsește nici cadavrul, nici vreo dovadă a atrocitatății. În ciuda faptului că Reece este convinsă de ce a văzut, restul lumii pare să pună totul pe seama unei imaginații prea bogate și a psihicului ei fragil. Avându-l doar pe Brody alături, Reece trebuie să lupte din răsputeri nu numai pentru a nu-l lăsa pe ucigaș să scape nepedepsit, ci și să-și apere dreptul la dragoste și fericire.”

Anuta Stanculeanu
Total
2
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Când crezi că ești mai bun (recenzie la cartea "Jumătate de viață" de V. S. Naipaul)

Next Article

Ce-i mai bun si mai bun decat Lego de Craciun? :)

Related Posts

Total
2
Share