fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Ross Poldark. Inceputuri” de Winston Graham

inceputuriAstazi, 29 aprilie, revista Libertatea pentru femei ne aduce romanul “Ross Poldark. Incaputuri” de Winston Graham, primul volum al seriei “Ross Poldark”, o serie care a facut furori in Anglia la momentul aparitiei si care a fost transpusa intr-un serial tv.
Pretul la care puteti achizitiona cartea impreuna cu revista este de 9,99 lei.

Descrierea cartii Ross Poldark. Inceputuri

Istovit după un război crunt în America, Ross Poldark revine în țară, la moșia și la familia lui. Dar reîntoarcerea pe care o așteptase cu nerăbdare este acum umbrită de amărăciune, pentru că în lipsa lui au avut loc schimbări tragice și importante. Tatăl lui a murit, moșia a ajuns într-o stare deplorabilă, iar Elizabeth, fata pe care o iubea și cu care spera să se căsătorească, este acum logodită cu vărul lui. Ross nu are altă șansă decât să înceapă o viață nouă…
Mânat de compasiunea pe care o simte față de minerii și de țăranii săraci din ținut, Ross intervine într-o încăierare la un bâlci și salvează o fetișcană pe jumătate moartă de foame din mâinile agresorilor ‒ și, după cum află ulterior, și de bătăile tatălui ei ‒ și o ia acasă, gest ce îi va schimba întregul curs al vieții…
Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment
  1. Buna,
    Am luat si eu cartea, nu am terminat-o inca de citit, dar ma macina o intrebare: “Inceputuri” are legatura cu faptul ca mai urmeaza o carte, un alt volum?
    Multumesc

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

45% reducere la mii de cărți (doar azi, 28 aprilie 2016). Vezi voucherul

Next Article

Paște fericit!

Related Posts

Total
0
Share