fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: Scanteia pasiunii, de Amanda Quick

scanteia pasiuniiDe vineri, 2 decembrie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul Scanteia pasiunii de Amanda Quick, un roman care ne va face sfarsitul de saptamana mai frumos. Cartea impreuna cu revista poate fi achizitionata la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Scanteia pasiunii, de Amanda Quick:

În biroul Oliviei Chantry este o adevărată harababură, dar ea are o minte extrem de organizată când vine vorba despre afaceri. Compania ei organizează evenimente strălucitoare care asigură succesul de care clienții ei au nevoie pentru a-și promova produsele sau cauzele.

Când moștenește 49% din firma de produse de iluminat high-tech a unchiului ei, Olivia constată cu uimire că acționarul majoritar este fostul finanțator al acestuia, un om de afaceri bogat, extrem de pedant, pe nume Jasper Sloan.

De la începutul parteneriatului lor încep să sară scântei. Se suspectează reciproc. Nu sunt de acord cu stilul celuilalt de conducere sau cu politica firmei de a angaja rude în companie… Dar nici atracția care există între ei nu poate fi negată.

Însă problema cea mai mare este apariția unui șantajist care amenință să dezvăluie secrete pe care amândoi le vor îngropate, punând în pericol reputația familiei și a afacerii.

Iar când șantajului se adaugă și o crimă cu sânge-rece, singura șansă de a scăpa cu viață este să-și unească forțele… și inimile.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cartea năsoaselor

Balonul Pavat cu Intenții Bune aduce Cartea năsoaselor & prietenii ei la Cărturești Verona

Next Article
Din zbuciumul captivității

Din zbuciumul captivității, de maior Gheorghe Caracaș

Related Posts

Total
0
Share