fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Secretul reginei. Intrigi si iubiri la curtea Elisabetei I” de Victoria Lamb

secretul-regineiMiercuri, 18 februarie, vom putea achizitiona impreuna cu ziarul Libertatea romanul “Secretul reginei. Intrigi si iubiri la curtea Elisabetei I” de Victoria Lamb, un nou volum al colectiei “Iubiri si destine”. Cartea impreuna cu ziarul vor avea pretul de 14,99 lei.

Despre carte:

“Iulie 1575: Elisabeta I, regina Angliei, ajunge la castelul Kenilworth, reședința contelui Robert Dudley. Îndrăgostit de mulți ani de regină și nutrind ambiția de a o lua de soție, contele știe că aceasta ar putea fi ultima lui șansă de a o convinge. De aceea, organizează o săptămână întreagă de spectacole grandioase.

În ciuda planurilor de a deveni rege și a afecțiunii pentru regină, contele se lasă sedus de una dintre doamnele de onoare ale Elisabetei, stârnind mânia reginei și clevetelile curtenilor. Însă în tot acest timp, viața reginei este în pericol de moarte. Vor reuși conspiratorii să o înlăture de pe tron pe Regina-Fecioară?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Logofatul de taina", de Rodica Ojog-Brasoveanu (18 februarie 2015)

Next Article

Festivalul reducerilor Mardi Gras: cumperi carti de 69,9 lei si ai transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share