fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Soaptele trandafirilor” de Teresa Medeiros

soaptele trandafirilorDe sambata, 20 februarie, colectia “Iubiri de poveste” distribuita impreuna cu ziarul Libertatea continua cu romanul “Soaptele trandafirilor” de Teresa Medeiros, o carte perfecta pentru romantici.

Cartea impreuna cu ziarul vor putea fi achizitionate la pretul de 13,99 lei de la toate puncetele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Născută într-o familie bogată și iubitoare, Sabrina, fetița de șase ani considerată „prințesa“ clanului Cameron, nu a cunoscut niciodată pe cineva care să n-o adore și să n-o răsfețe… asta până când îl întâlnește pe Morgan MacDonnell, fiul adversarului de-o viață al tatălui ei.

Însă băiatul care o chinuise în copilărie ajunge să se transforme peste ani într-un bărbat chipeș, care însă se va dovedi infinit mai periculos decât băiatul care odinioară o privise cu dispreț.

Căci acum Morgan vine la Cameron sperând să încheie un armistițiu, în pofida dușmăniei profunde care le-a despărțit clanurile ani nenumărați. Se pare însă că singura modalitate de a evita baia de sânge dintre cele două familii este să se însoare cu fiica inamicului. Însă chiar dacă Morgan o duce pe Sabrina în fortăreața lui impunătoare, bătălia este departe de a fi câștigată. Pentru că această fată delicată ca un trandafir va porni neînfricată în propria luptă… iar ca pradă de război nu se va mulțumi cu nimic altceva decât cu inima aproape imposibil de cucerit a unui MacDonnell. Aproape… dar nu imposibil.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Jocul vietii

Grup Media Litera lansează imprintul Introspectiv

Next Article
revista Historia

Carte la alegere de la revista Historia

Related Posts

Total
0
Share