fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Sotia sultanului”, de Jane Johnson, din 7 ianuarie 2015

sotia-sultanului-libertateaSOȚIA SULTANULUI de Jane Johnson, un roman istoric plin de intrigi și pasiune despre loialitate și iubiri interzise apare MIERCURI, 7 ianuarie, la punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.

Cartea este oferita de Editura Litera.

Despre carte:

“Este anul 1677. În Maroc, la curtea sultanului Moulay Ismail, moartea pândește la fiecare pas. Sclavi europeni, capturați de corsari pe țărmurile Angliei și Spaniei ajută la ridicarea unui palat nemaivăzut, care să rivalizeze cu Versailles-ul Regelui Soare. Alys Swann este și ea prizonieră, însă destinul o duce în haremul din Meknes, capitala țării. Trebuie să se convertească la Islam, să se mărite cu sultanul și să-i dăruiască fii. Sau să moară. Nus-Nus, scribul sultanului și păstrătorul Cărții împreunărilor regale, este însărcinat să o convingă pe Alys să-și renege credința și să-și accepte soarta. Amândoi prizonieri într-o lume plină de intrigi, ei descoperă împreună puterea iubirii și a speranței. O impresionantă poveste de dragoste și prietenie într-o țară plină de dragoste și exotism.”

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 6 ianuarie 2015

Next Article

Primele promotii din 2015 la libris. Peste 17.000 de carti cu reducere si transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share