fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: Stapanul inimii mele, de Kelly Bowen

stapanul inimii meleDe sambata, 16 aprilie, impreuna cu ziarul Libertatea, putem achizitiona romanul Stapanul inimii mele de Kelly Bowen, un nou volum al colectiei “Iubiri de poveste” la pretul de 13,99 lei.

Despre cartea Stapanul inimii mele, de Kelly Bowen

Căpitanul Maximus Harcourt, cel de-al zecelea duce de Alderidge, poate face față furtunilor tropicale, mărilor învolburate și celor mai neîmblânziți pirați. Însă, când se întoarce acasă din ultima călătorie și găsește un conte dezbrăcat – și mai ales decedat într-un mod destul de neconvenabil – legat de patul surorii lui dispărute, nu poate găsi ajutor decât într-un singur loc. Și se trezește la mila domnișoarei Ivory Moore, cunoscută în toată Londra pentru abilitatea ei de a înăbuși din fașă cele mai răsunătoare scandaluri.
Domnișoara Moore tratează situația îngrozitoare de parcă asemenea lucruri s-ar întâmpla zi de zi. Ochii ei întunecați sunt prea mari, buzele îi sunt prea pline, pomeții prea ascuțiți. Și cu toate acestea, imaginea de ansamblu este cumva… fără cusur. La fel ca dragostea lui pentru ea – imperfectă, neașteptată, și totuși cum nu se poate mai adevărată.
Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ochi de vis

Ochi de vis, de Amanda Quick - cu Libertatea pentru femei

Next Article
Iuda

Lansare de carte: Iuda, de Amos Oz

Related Posts

Total
0
Share